DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Ditec Felgbeskyttelse

Øk holdbarheten til felgen

  • Smuss- og vannavvisende overflate
  • Mer miljøvennlig vask fremover
  • Rene felger

Felgbehandlingen gir felgen en smuss- og vannavvisende overflate med god holdbarhet. Etter behandlingen behøver du ikke lenger bruke sterke vaskemiddel på felgene, og det holder gjerne med milde rengjøringsmiddel i kombinasjon med høytrykksvask. I tillegg til at det gjør rengjøringen enklere, er det også bra for miljøet.

Det vanligste er at vi behandler felgens utside, men vi kan også behandle felgens innside, samt hjul eller felger som blir levert inn løse. Vi gjør felgen klinisk ren før behandlingen.

4 felger fra kr 1990,- Bestill →

Ditec glassbeskyttelse

Se klart – kjør sikrere – få bedre sikt i dårlig vær med vannavvisende glassbehandling fra Ditec. Ved 60km/t eller høyere hastighet vil vannet prelle av, slitasje på rute og viskere reduseres.

Insekter og skitt får dårligere feste og gjør vedlikeholdet mye enklere.

Pris fra kr 1100,- Bestill →

Flekking av steinsprut

Flekking av mindre lakkskader som f.eks. steinsprut gir en beskyttelse av lakken der det før var en skade. En kjapp fiks for skader som ellers er iøyenfallende.

Pris kr 990,- Bestill →

Profesjonelle bilder

Gjør det enklere å selge bilen
- gjør seg også fint på veggen!

Skal du selge bilen din i nær eller fjern fremtid? Gode bilder er et av de viktigste virkemidlene for å fange interessen til potensielle kjøpere. Vi gir deg bilder tatt i profesjonelt fotostudio når bilen din ser optimal ut.

Perfekt for deg som skal selge bil nå, eller på et senere tidspunkt – eller for deg som bare ønsker å ha et sett med bilder liggende fra da bilen var spotless!

Bare på Kokstad. 

Pris fra kr 990,- Bestill →

Vannsliping av riper

Nøkkelriper, riper fra busk og grener, dørslag eller kanskje poden har vasket bilen med grus, sorpe eller stålull? Vannsliping kan gjerne grove riper på en kostnadseffektiv måte og på kort tid.

Pris fra kr 990,- Bestill →

Taksering av leasingbil

For deg som skal levere inn bil på leasingavtale

For deg som skal levere inn leasingbilen etter endt leieperiode og ønsker en tydelig oversikt over hva du har i vente kostnadsmessig. En liten bulk i taket i på størrelse med et kronestykke koster deg fort 12.000 – 15.000 kroner. La oss gå over bilen – gratis – og unngå ubehagelige overraskelser!

Pris  Forespørsel →

Ozonbehandling

Er bilen din en stinkbombe? Ozonbehandling fjerner sjenerende stank og dreper bakterier. Røykelukt, hundelukt, mugg og lukt etter f.eks. oppkast kan fjernes med en 24 timers ozonbehandling.

Pris kr 1200,- Bestill → ink. Innvendig rens fra kr 3590,- Bestill →

Dekk- og felgvask

Gjør dekkene lagringsklare, enten de skal på dekkhotell eller oppbevares hjemme.

Pris fra kr 660,- Bestill →
Personvern Åpenhetsloven